Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

Театарска претстава „Ноќите во бел сатен“ во режија на Томе Атанасов, а во изведба на аматерскиот театар при Домот на културата „Мирка Гинова“ од Демир Капија.