Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:
На 27.12.2021 година во Центарот за култура се одржа новогодишна детска претстава ,,НОВОГОДИШНА АВАНТУРА'' во организација на Општина Неготино и Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино, а во изведба на Театар „Златен Елец“ од Скопје.